Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij handig? Wil je graag werken en ervaring opdoen als timmerman? Dan is deze vacature voor timmerman jou op het lijf geschreven. Wij zijn namelijk op zoek naar een timmerman voor het bouwen van kippenstallen.

Je komt te werken voor een bouwbedrijf dat is gevestigd in de omgeving van Zwolle. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de Noordelijke provincies. Ook kan het zijn dat je wordt ingezet voor werkzaamheden in Overijssel. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Zwolle, Assen en Hardenberg. Jij wordt ingezet in de agrarische bouw en gaat vooral 'nieuwe' pluimveestallen bouwen. 

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding richting bouw (bij voorkeur)
  • twee rechterhanden
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Zwolle. Ze richting zich op verschillende onderdelen in de bouw waaronder woningbouw, utiliteitsbouw en agrarische bouw. Veel agrarische bedrijven hebben stallen die zijn neergezet door onze opdrachtgever. 

Wat wij bieden

Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen als timmerman. Het betreft een fulltime functie met kans om op langere termijn overgenomen te worden door de opdrachtgever. Je ontvangt een salaris conform cao Bouw. De hoogte van het bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 18,- en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en werkervaring.

Ben jij de timmerman die wij zoeken? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 29 oktober, op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature "timmerman"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via