Vacature: Schoonmaker villapark

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Snikzwaag
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboHavo

Over de functie

Super tof toch? Dikke villa's schoonmaken en dikke doekoes verdienen! Even voelt het alsof je zelf eigenaar bent van deze villa! Helaas is het maar even want de villa's moeten wel super schoon zijn. Voor een opdrachtgever uit Joure zoeken we een schoonmaker die in ieder geval de maande September wil ondersteunen op het villa park in Snikzwaag.

Als schoonmaker in deze villa's krijg je ruim de tijd om de boel weer netjes aan kant te maken. Er staat circa 1,5 uur per villa voor. Maar hierbij is kwaliteit veel belangrijker dan snelheid. De werkdagen zijn maandag en vrijdag. Qua werkzaamheden kun je denken aan stoffen, stofzuigen, dweilen, de vertrekker schoonmaken. Jij zorgt er immers voor de vakantie van de nieuwe gasten super enthousiast en blij begint, omdat ze in een schone villa terecht komen! Je kunt per direct beginnen en de exacte werkzaamheden neemt onze opdrachtgever met je door. Je werkt altijd samen met 1 andere collega en samen gaan jullie met een voldaan gevoel naar huis. Lekker zo alleen die ochtenden werken! Maar mocht je meer willen werken zijn er nog genoeg andere klussen die onze opdrachtgever voor je klaar heeft staan, we kijken graag mee naar passend werk.

Functie-eisen

  • beschikbaar in September
  • ervaring met schoonmaakwerk (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer. Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team. Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor bepaalde tijd. Het salaris is conform cao Schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Snikzwaag/Joure, omdat de reiskosten in de cao Schoonmaak niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Snikzwaag? Solliciteer dan voor  28 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker villapark'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via