Vacature: Leerling schilder

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij graag een kwast in je hand? Ben jij enthousiast en wil jij graag als schilder aan de slag? Lees dan snel deze vacature voor Leerling schilder in de omgeving van Beilen.

Als leerling schilder word je opgeleid tot schilder. Samen met een ervaren schilder ga je aan het werk bij voornamelijk particulieren. Buiten schilderwerk, binnen schilderwerk, verfspuitwerk of onderhoudswerkzaamheden behoren tot jouw werkzaamheden. Onder begeleiding van jouw collega's krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een gespecialiseerde schilder. Je krijgt de kans om verschillende cursussen te volgen en dit onder begeleiding uit te voeren in de praktijk. Ook het volgen van een bbl opleiding behoort tot de mogelijkheden. Door jouw enthousiasme en leergierigheid voel jij je snel thuis binnen het team en weet je het schildersvak je eigen te maken.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)
  • fulltime beschikbaar
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schilder- en glaszetbedrijf in de directe omgeving van Beilen. Om het proces gelijk af te kunnen handelen wordt er zowel gewerkt met schilders als met timmermannen. Naast de schilderwerkzaamheden is er ook een verf- en behangwinkel. Het bedrijf is omstreeks 2005 opgericht en uitgegroeid tot een bedrijf met circa 20 medewerkers. 

Wat wij bieden

We bieden jou een werkplek met afwisselende werkzaamheden waar je wordt opgeleid tot schilder. Je komt te werken in een enthousiast team waar je elke vrijdagmiddag op tijd van het weekend kunt gaan genieten. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 10,47 en € 14,00 per uur conform cao Schilders. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring als schilder.

Ben jij de leergierige leerling schilder waar we naar op zoek zijn? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 29 oktober, op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature "leerling schilder"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via