Vacature: Orderpicker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Assen zijn we op zoek naar een orderpicker. Ben jij fulltime beschikbaar en op zoek naar een leuke baan? Bekijk dan snel deze vacature.

Vanwege de naderende kerstperiode zijn wij op zoek naar een orderpicker. Vanuit de webshop komen er verschillende bestellingen binnen vanuit het gehele land. Dit zijn bestellingen voor woon,- en tuinartikelen, voer voor de hond of kat en de komende periode vooral kerstartikelen. Als orderpicker ga jij je bezig houden met het gehele proces rondom de bestelling. Je zoekt de producten bij elkaar, maakt de verzending klaar en doet de benodigde lichte administratieve afhandeling. 

Je bent in staat om zelfstandig te werken, kunt fysiek werk uitvoeren en bent een echte teamplayer. Bij voorkeur heb je enige ervaring met klantencontact. Tevens ben je ieder geval tot januari fulltime beschikbaar. 

Functie-eisen

  • tot januari fulltime beschikbaar
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd op meerdere locaties in Noord Nederland en verkoopt voornamelijk woon- en tuinartikelen en bloemen en planten. 

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie binnen een team waar een goede werksfeer heerst. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dat tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur. 

Wil jij graag aan het werk als orderpicker en ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 28 oktober, op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature "orderpicker"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via