Vacature: Schoonmaker huisvesting

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Fulltime baan in de schoonmaak? Check. Extra taken en verantwoordelijkheden? Check! Lees snel verder om meer te lezen over deze vacature 'schoonmaker huisvesting'!

Jij weet als geen ander hoe je goed moet schoonmaken! En dat heb je ook nodig in deze baan. Jij rijdt van locatie naar locatie om te zorgen dat alle woningen, appartementen en kantoorruimtes weer spik en span eruit komen te zien. Soms werk je alleen, maar soms ga je ook samen met een collega op pad. 

Bij jouw taken hoort niet alleen het schoonmaken van woningen. Je mag namelijk ook de woninginventaris controleren en aanvullen. En verder ben jij het visitekaartje van het bedrijf, je doet namelijk ook sleuteloverdrachten aan gasten! Andere werkzaamheden zijn: eindinspecties uitvoeren, voorraadbeheer, het signaleren van tekorten in de voorraad en deze aanvullen en legionella-spoelingen verrichten bij leegstand.

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • goede beheersing van de Nederlandse taal 

Over het bedrijf

Of mensen nu op zoek zijn naar een (tijdelijke) woonruimte, hotel of auto/taxi, zij regelen het. Zo bieden zij door de provincie verschillende woningen en appartementen aan om te huren. En wanneer mensen op zoek zijn naar een hotel, dan regelen zij dit ook. Zelfs wanneer het gaat om kantoor- en/of vergaderruimtes! Verder regelen zij ook auto- of bus verhuur. Tot slot regelen zij ook een breed pakket aan facilitaire diensten. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Spijk.

Wat wij bieden

Een fulltime baan in de schoonmaak! En ook nog eens je eigen auto om van locatie naar locatie te kunnen rijden! Wij bieden jou een fulltime functie voor langere periode. Het uurloon is afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsachtergrond en ligt tussen de €10,- en €12,50 per uur. 

Ben jij de schoonmaker huisvesting waar wij naar zoeken? Solliciteer nu! Wij zijn per direct op zoek naar toppers in de schoonmaak. Heb je vragen of wil je toch nog meer weten over deze vacature 'schoonmaker huisvesting'? Bel dan ons uitzendbureau in Spijk, zij vertellen je graag meer over deze baan. Zij zijn bereikbaar op 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via