Vacature: Zonnepanelen monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij geen hoogtevrees en leer je graag nieuwe dingen? Ben je daarnaast technisch onderlegd? In Assen zoeken wij een zonnepanelen monteur. Is dat iets voor jou? Lees dan snel deze vacature.

Je gaat samen met een collega op pad om zonnepanelen op de daken te bevestigen en te installeren. We zijn niet op zoek naar een ervaren zonnepanelen monteur, maar juist naar een kandidaat die graag het vak zich volledig eigen wil maken. Dit doe je met jouw nieuwsgierigheid, leergierigheid en doorzettingsvermogen. Jouw collega begeleid je in het werk en je kunt, indien nodig, aanvullende opleidingen en cursussen volgen zodat je uiteindelijk zelfstandig de zonnepanelen kunt aansluiten. Je bent enthousiast en representatief. Uiteraard heb je geen hoogtevrees en beschik je over technisch inzicht. 

Natuurlijk kun je ook voor deze vacature in aanmerking komen wanneer je wel over ervaring beschikt als monteur zonnepanelen.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Assen en er wordt advies gegeven op het gebied van duurzame energie. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het leveren van zonnepanelen en ledverlichting. In de meeste gevallen worden de werkzaamheden gedaan in de particuliere markt. Ook kan het voorkomen dat je zonnepanelen monteert in de bedrijvenmarkt.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een baan waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in uitdagend en afwisselende baan in een leuk en gezellig team. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het uurloon varieert tussen de € 13,- en € 17,-. 

Ben jij het technische talent waar wij naar op zoek zijn en spreekt de vacature van zonnepanelen monteur jou aan? Reageer dan voor 29 oktober op deze vacature. Wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via