Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Lijkt het jou te gek om met varkens te werken en steek jij graag je handen uit de mouwen? Wij zijn op zoek naar een medewerker varkenshouderij in de omgeving van Emmen.

In deze functie draag jij de zorg voor de vleesvarkens binnen de boerderij. Je voert de varkens en maakt de hokken schoon. Het belangrijkste in jouw werk is de zorg voor gezonde varkens. Jij controleert daarom altijd of de varkens gezond zijn. Merk je op dat een varken zich niet fit voelt, dan neem jij hierop de benodigde acties. Wij vinden het niet belangrijk dat jij ervaring het in de varkenshouderij. Wel zoeken wij een kandidaat die bekend is met de agrarische sector, bij voorkeur met varkens. Je krijgt de kans om het werk je volledig eigen te maken en alles te weten te komen over deze leuke en vriendelijke dieren.

Functie-eisen

  • leergierig
  • fulltime beschikbaar
  • aantoonbare affiniteit met de varkenshouderij

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een varkenshouderij met meerdere locaties rondom Emmen. Het is een gesloten bedrijf met zeugen en vleesvarkens.

Wat wij bieden

Je komt te werken op een vaste werkplek waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen tot een ervaren medewerker varkenshouderij. De hoogte van jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je ontvangt een bruto uurloon conform de cao Dierhouderij, productiegericht en dit ligt, bij 21 jaar ouder ouder, tussen de € 10,86 en € 13,84 per uur. De hoogte van het uurloon is hierbij afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij de leergierige en enthousiaste varkensliefhebber waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 1 november op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature medewerker varkenshouderij? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via