Vacature: Schilder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een ervaren binnen- en buiten schilder uit de omgeving van Surhuisterveen? En sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel deze vacature voor 'schilder' verder! 

Wegens aanhoudende drukte heeft onze opdrachtgever ruimte om het team uit te breiden. Als schilder houd jij je bezig met schilderklussen zowel binnen als buiten. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het sauzen van wanden en plafonds en het verven van kozijnen en deuren. Daarnaast voer je ook de bijbehorende taken uit zoals schoonmaken, afplakken en  schuren. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 15:45 uur.

Functie-eisen

  • ervaring als allround schilder 
  • rijbewijs B
  • woonachtig in de omgeving van Surhuisterveen

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf dat al jaren lange ervaring heeft in de schilders branche. Naast schilderwerkzaamheden houden ze zich ook bezig met behangen, beglazen en verf spuiten.  Er heerst een informele werksfeer tussen de 5 á 10 werknemers die voor dit bedrijf aan het werk zijn.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij wederzijds goed bevallen behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Indien je een ervaren en allround schilder bent, dan bedraagt het bruto uurloon € 17,57 inclusief atv vergoeding. Als leerling schilder van 21 jaar en ouder word je ingeschaald in de inloopschaal van de cao Schilders en bedraagt het bruto uurloon € 10,66 inclusief atv vergoeding. Je wordt voorzien van werkkleding en een wasvergoeding. Het is mogelijk om een auto van het bedrijf mee te krijgen naar de klus. 

Ben jij dé schilder waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 1 november jouw sollicitatie. Heb je nog vragen over deze vacature "schilder"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via