Vacature: Timmerman Houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 17,-
  • Standplaats Gorredijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is werken in het hout helemaal jouw ding? En ben jij een ervaren timmerman in de houtskeletbouw of gedreven om het vak te leren? Dan is deze vacature in Gorredijk iets voor jou!

Onze opdrachtgever is wegens uitbreiding van het team op zoek naar een (ervaren) timmerman in de houtskeletbouw. Als timmerman bij dit bedrijf ga je voornamelijk werken in de montage van de houtskeletbouw voor woningen, kappen en wanden. Ook breng jij diverse soorten gevelbetimmering aan en zorg je er voor dat gootrekken en gootbetimmering wordt geplaatst. Tenslotte behoren ook diverse werkzaamheden als het plaatsen van prefab houten bergingen en carports tot de mogelijkheden. Ben jij een startende timmerman en leergierig om het vak te leren? Dan bespreken we ook graag de mogelijkheden met je.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aannemen van diverse timmerwerken. Het bedrijf, met ongeveer 30 medewerkers, is gevestigd in de omgeving van Drachten.

Wat wij bieden

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Jouw bruto uurloon zal conform de cao Bouwnijverheid zijn en ligt tussen de € 10,85 en € 17,23 per uur . Het loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij de timmerman die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 1 november tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature "timmerman houtskeletbouw"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440

Deel deze vacature via