Vacature: Bbl leerling hovenier

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is jouw droom om als hovenier aan de slag te gaan? Dan hebben wij mogelijkheden voor jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken wij iemand die zich wil ontwikkelen als zelfstandig hovenier. Je kunt hier terecht als je een bbl opleiding volgt of als je intern een opleiding wil volgen. Dus is het jouw droom om het hoveniersvak te leren? We komen graag in contact!

Jij gaat als leerling hovenier aan de slag. Het is een super veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is. het is de bedoeling dat je gaat grasmaaien, bosmaaien, snoeien, schoffelen, bladblazen, het bestrijden van onkruid en overig onderhoud. Ook is een belangrijk onderdeel van je werk het aanleggen van tuinen. Een functie waarbij je dus lekker in de buitenlucht aan het werk bent, maar dit is iets van jij graag doet als hovenier. Samen met je collega’s zul je de werkzaamheden zoals bij bedrijven als particulieren uitvoeren. Aangezien je altijd gezamenlijk weg bent kun jij erg veel leren van verschillende hoveniers en groenvoorzieners. Het is belangrijk dat de wil om te leren er is en dan zullen er ook volop mogelijkheden binnen het bedrijf zijn. Daarnaast wordt je via Abiant geholpen met het behalen van de benodigde certificaten zodat jij uiteindelijk als zelfstandig hovenier aan het werk kan. Hierbij is het volgen of doorzetten van een bbl-opleiding één van de mogelijkheden. Kortom een geweldige veelzijdige functie met erg veel mogelijkheden!

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar voor langere periode.
  • Enthousiast.
  • Rijbewijs B.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft jaren lang ervaring in het hoveniers vak. Het is een gespecialiseerd bedrijf die graag met de klant mee denkt. Je komt te werken in een gezellig team, waarbij er een goede onderlinge sfeer heerst. Ze weten precies hoe ze van een tuin een paradijsje moeten maken. Ze leren jou dan ook graag hoe jij dit ook kan doen!

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek voor een langere tijd waar je de mogelijkheid hebt om het vak te leren. Ook als je ervaring hebt nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op.

Ben jij de bbl leerling hovenier waar wij in Joure naar op zoek zijn? Neem dan voor 1 november contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00 . We vertellen je graag meer over het werken en leren in de groene sector.

Deel deze vacature via