Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren kraanmachinist en wil jij voor een van onze opdrachtgevers in Friesland aan de slag op de kraan? Wellicht is onderstaande vacature iets voor jou

Ter uitbereiding van het team zijn onze opdrachtgevers op zoek naar een ervaren kraanmachinist. Als kraanmachinist word je ingezet op diverse uitdagende projecten zoals in de weg- en waterbouw, grondverzet en in de sloop. Deze projecten voer je uit voor particulieren, bedrijven en gemeentes. Je gaat veel zelfstandig aan het werk maar het komt ook voor dat je bepaalde klussen samen met je collega’s uitvoert. 

Functie-eisen

  • Technisch inzicht en een goed coördinatievermogen
  • VCA-, VIAG-VOP- en BHV certificaat
  • Relevante werkervaring

Ben je niet in het bezit van deze certificaten of zijn ze niet meer geldig? Geen probleem, als jij bereid bent om cursussen te volgens dan zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden bij Abiant en onze opdrachtgever

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk met collega's die gekwalificeerd zijn voor hun werk. Een ploeg waarin veel ervaring aanwezig is. Onze opdrachtgevers hebben een uitgebreid machinepark dat van de nieuwste technieken is voorzien. Het werkgebied is voornamelijk in de drie noordelijke provincies.

Wat wij bieden

Bij onze opdrachtgevers heerst een prettige en informele werksfeer en ze bieden jou een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid aan. Het betreft een fulltime functie en bij goed functioneren behoort een contract voor langere tot de mogelijkheden. Het loon is conform de cao LEO en ligt tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur.

Wil jij graag een switch maken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt tot 1 november solliciteren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via