Vacature: Lader Losser

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij in een gezellig team flink aanpakken en een leuk zakcentje verdienen? Lees dan deze vacature voor lader / losser verder want onze opdrachtgever in Surhuisterveen is op zoek naar jou!

 Onze opdrachtgever in Surhuisterveen is op zoek naar laders / lossers die willen helpen met het leeg halen van containers en/of vrachtwagens. Met een gezellig en hardwerkend team zorgen jullie ervoor dat de vrachtwagens gelost worden en de dozen netjes op een pallet komen te staan. Het insealen van de pallets en het verplaatsen van de pallets met een pompkar kunnen ook tot je werkzaamheden behoren.

Functie-eisen

  • Flexibel inzetbaar
  • Goede fysieke gesteldheid

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Surhuisterveen en biedt op- overslagruimte voor gekoelde bevroren producten.

Wat wij bieden

Het verschilt wanneer de vracht binnenkomt, daarom is dit werk op oproepbasis en zijn er geen vaste werkdagen. Vaak zijn de werktijden van 7:00 tot ongeveer 16:00 uur maar het komt ook voor dat het alleen een ochtend werk is. Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ligt tussen de € 5,50 en € 12,00 bruto per uur. 

Ben jij de lader / losser die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 1 november tegemoet. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via