Vacature: Hoogwerker chauffeur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij er helemaal klaar mee om enkel als chauffeur aan de gang te gaan? Dan is dit de perfecte combinatie functie voor jou! Als hoogwerker chauffeur ben ja altijd in de buitenlucht aan de slag. Het is aan jou om de hoogwerker veilig op te stellen en alles op hoogte er weer blinkend uit te laten zien. Je hebt geen hoogtevrees en bent daarnaast woonachtig in de omgeving van Franeker. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan ben jij de leergierige hoogwerker chauffeur die we zoeken!

 Als hoogwerker chauffeur ben je een belangrijke schakel in het proces. Want jij bent verantwoordelijk voor het bedienen van de vrachtwagen hoogwerker voor verschillende opdrachtgevers in het noorden van land. Wij zijn op zoek naar een flexibele en zelfstandig werkende chauffeur met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je komt te werken voor een gevelrenovatie en voegbedrijf. Concreet betekent dit het hakken, voegen en impregneren van gevels, maar ook ga je aan de slag met het renoveren van schoorstenen. Hoogtes zijn voor jouw geen enkel probleem. Je weet keer op keer de klus te klaren en je laat de klant met een tevreden gevoel achter. Je komt te werken bij en bedrijf met een net machinepark. Bij het goed bevallen van beide kanten is een dienstverband voor onbepaalde tijd één van de mogelijkheden. Er liggen volop kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf!

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of via ons halen)
  • Technisch inzicht
  • C rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is ooit begonnen als een eenmanszaak en is de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Inmiddels werken er ruim 40 mensen en ze zitten in een prachtig pand in Franeker. Ze werken in verschillende segmenten in de markt maar hoofdzakelijk bestaat hun klantenkring uit : bedrijven, overheden en particulieren. Daarnaast staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Er hangt een fijne sfeer iedereen kent elkaar en er heerst een ons kent ons sfeertje.

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf en bedraagt tussen € 14,- en € 16,- bruto per uur. Je wordt ingeschaald op leeftijd en/of ervaring. Is het werk jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 1 november Heb je nog vragen over de vacature 'Hoogwerker chauffeur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via