Vacature: Opperman dakdekker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Werken op hoogte dat is voor jou een fluitje van een cent! ? Als handige dak harry werk je graag op het dak! Draai je daarnaast je hand niet om voor een zware klus? Dan is de functie van Opperman dakdekker in Harlingen zeker iets voor jou!

Als opperman dakdekker ga je samen met één of meerdere collega's op pad om diverse dakbedekkingen (bitumen, kunststof, pannen) in de nieuwbouw- en renovatiesector aan te brengen. Ook bij particulieren zorgen jullie ervoor dat door vakkundige afwerking de kwaliteit van elk dak, van kleine berging tot bedrijfspand, hellend of vlak, is gewaarborgd. Na een dag hard werken, ruimen jullie samen de werkplek op. De volgende dag gaan jullie er weer met frisse moed tegenaan en word wederom de klus geklaard. Momenteel is onze opdrachtgever volop bezig in Harlingen, deze klus duurt zeker nog tot en met de kerst. Daarna word er gekeken of je ook elders aan de slag kunt bij het bedrijf. Er is immers werk genoeg, dikke kans dat jij nooit meer weg wilt bij deze enthousiaste opdrachtgever! Het is voor onze opdrachtgever geen probleem als je nog geen ervaring hebt, met een leergierige houding kom je ver. Wie weet ben jij over een aantal jaar een echte vakman of vakvrouw!

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • in bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de provincie Groningen. De klussen zijn echter in de 3 noordelijke provincies, daarom is geen probleem als je uit Friesland komt. Kwaliteit staat voorop bij onze opdrachtgever, daarnaast dragen ze graag hun kennis over op nieuwe medewerkers maar ook op klanten. Ze bestaan inmiddels bijna 20 jaar en gaan er nog altijd vol voor! De klanten van dit bedrijf zijn zowel particulieren als grotere projecten. Jouw collega's hebben ruime ervaring in het vak en staan er voor open om jou alles te leren over dakonderhoud en dakreparatie. Je bent van harte welkom en ze staan te popelen om jouw het vak te leren.

Wat wij bieden

Als dakdekker kun je per direct fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw kennis en ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur.

Geeft het jou een kick om op hoogte aan des slag te gaan? Dan ben jij de opperman dakdekker die wij zoeken! We ontvangen je sollicitatie het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk 2 november. Heb je nog vragen over de vacature ‘Opperman dakdekker’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00 . 

Deel deze vacature via