Vacature: Productiemedewerker Eelde

  • Salaris Tussen € 9,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Yde
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Vind jij het fijn om in een team samen te werken en ben je fysiek in staat om zwaar werk te verrichten? Dan kun jij aan de slag als productiemedewerker bij een bedrijf dat al meer dan 30 jaar leverancier is van droge (kunst)meststoffen en graszaden. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder.

In de functie van productiemedewerker bedien jij samen met je collega’s verschillende machines en verwerk je de productie in dozen of pallets. Door middel van een inpakmachine worden zakken van 100 gram tot 10 kilo verwerkt en klaargemaakt om verzonden te worden over de hele wereld. Ervaring is niet nodig, maar het is wel belangrijk dat je goed kunt samenwerken en fysiek in staat bent om deze werkzaamheden te doen.

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • fysiek in staat om zwaar werk te kunnen verrichten
  • Eigen vervoer (Fiets, Scooter of auto)

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het leveren van meststoffen en graszaden. Met inkoopafdelingen in Nederland, Vietnam en China is het bedrijf waarvoor je gaat werken een wereldwijde partner voor doe-het-zelf-zaken, tuinretailers en A-merken. Daarnaast helpen ze met het zoeken naar oplossingen voor product- en verpakkingsontwerpen.

Wat wij bieden

Bij wederzijds bevallen bieden wij je een baan voor een langere periode. Werkkleding en werkschoenen ontvang je van ons. Je salaris ontvang je iedere week en is afhankelijk van je leeftijd en ligt tussen de € 10,- en € 11,- bruto per uur. Uiteraard bouw je naast je salaris ook vakantiegeld en vakantiedagen op.

Zie jij het al helemaal zitten om aan de slag te gaan als productiemedewerker? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, maar uiterlijk voor 15 oktober 2021. Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'Productiemedewerker graszaden en meststoffen', dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen door te bellen naar 050 549 28 40.

Deel deze vacature via