Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris €10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Geniet jij altijd van de sfeervolle winkelstraten rondom de feestdagen? Wil jij graag een bijdrage leveren om deze sfeerverlichting aan te brengen? Hou jij daarnaast van aanpakken en ben je flexibel inzetbaar? In Assen zijn wij op zoek naar een montagemedewerker voor het plaatsen van feestverlichting. 

Als montagemedewerker feestverlichting zorg jij ervoor dat de feestverlichting wordt opgehangen in winkelstraten door het gehele land. Je helpt mee om de feestverlichting aan te leggen en te bevestigen. Je vertrekt vanuit de locatie in Assen en werkt vervolgens door het gehele land. Je weet van aanpakken en bent flexibel inzetbaar. Omdat je regelmatig op een ladder of in de hoogwerker staat heb jij geen angst voor ladders en hoogte. 

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • geen hoogtevrees
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Assen en al een ruim aantal jaren een begrip in de markt. Zij zorgen ervoor dat steden, dorpen en evenementen door heel Nederland sfeervol worden verlicht. Er wordt gewerkt in een veelzijdig team van enthousiaste mensen die graag samen met elkaar de handen uit de mouwen steken.

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke baan voor de periode van 10 tot 12 weken waar je op verschillende plaatsen in het land de sfeer van de feestdagen gaat proeven. Je ontvangt, bij 21 jaar of ouder, een bruto uurloon van € 10,14 per uur. 

Ben jij de komende weken fulltime en per direct beschikbaar? Reageer dan zo snel mogelijk maar voor 21 oktober op deze vacature voor montagemedewerker feestverlichting. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via