Vacature: Landgoedbeheerder

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Twijzelerheide
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor het mooiste stukje natuur in de Noordelijke Friese Wouden zoeken wij een landgoedbeheerder. Dit is een baan voor langere periode waar je kunt genieten van de natuur en vrijheid in je werkzaamheden. Ben je gepensioneerd en/of ben je op zoek naar een invulling naast je huidige dagelijkse werkzaamheden dan past deze vacature helemaal bij jou.

In dit prachtige natuurgebied is het een weelde aan planten, bloemen en bomen. Je komt hier notenbomen, elzen, zomereiken, meidoorns en nog veel meer mooie fauna tegen. Genoeg om je ogen uit te kijken. Dit vraagt natuurlijk ook om goed onderhoudt en hovenierswerk. Je werkzaamheden zullen bestaan uit maaien, snoeien en schoffelen, ook is er een grote moestuin die onderhouden dient te worden. Enige kennis en affiniteit in het groen is belangrijk, want jij zorgt hier voor een groeiende en bloeiende tuin maar je hoeft geen jaren ervaring te hebben om dit werk te doen. Het is ook belangrijk dat je affiniteit hebt met dieren. Loslopende geitjes zie je hier genoeg want de eigenaar heeft een geitenhouderij. 

Als je bekend bent met het landgoed en alles loopt goed wordt er een samenwerking aangegaan met een lokale middelbare school. Vanaf dan ga je ook stagiaires begeleiden, die een gerelateerde opleiding doen in het groen.

Functie-eisen

  • Affiniteit met flora en fauna
  • Flexibel beschikbaar (2x 5 uren in de week)
  • Leiding gevende capaciteiten

Over het bedrijf

Respect voor de natuur staat hier hoog in het vaandel, het landgoed is met veel aandacht aangelegd. De opdrachtgever stimuleert de biodiversiteit met hun voedselbos en vormen een stabiel ecosysteem op een natuurlijke manier. Het landgoed bestaat uit circa 1 tot 2 hectaren ‘streek eigen’ bos met een grote ecologische vijver en een voedselbos.

Wat wij bieden

Een baan voor langere periode, waar je kunt genieten van de natuur en vrijheid in je werkzaamheden. Het betreft een parttime baan met 2 flexibele dagen van 5 uren. Het salaris is conform de cao Hoveniersbedrijven tussen de € 11,50,- en € 12,25,- bruto per uur. 

Ben jij de landgoedbeheerder waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag voor 29 oktober jouw sollicitatie. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via