Vacature: Chauffeur autolaadkraan

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 45 uur
  • Standplaats Kolham
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij de ervaren autolaadkraan chauffeur die liever geen lange tijden werkt of hele lange afstanden wilt rijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren autolaadkraan chauffeur. Je gaat voornamelijk aan de slag met het rondbrengen van zand, grind, stenen etc. Omdat jij de hulp hebt van de autolaadkraan ben je voornamelijk zelfstandig op pad.
Je vaste werktijden op maandag tot en met vrijdag, met af en toe een klus op zaterdag zorgen ervoor dat jij een stabiele werkomgeving hebt en dagelijks op tijd thuis bent.

Functie-eisen

  • ervaring op de autolaadkraan
  • code 95 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf die dealer is voor diverse bestratingsbedrijven en zorgt voor de aanlevering van diverse materialen en producten. Wegens uitbreiding van het huidige team door aanhoudende drukte zoeken zij een ervaren autolaadkraan chauffeur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor het gehele jaar met bij wederzijds goed bevallen uitzicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een uurloon conform cao Beroepsgoederenvervoer. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur.

Wil jij binnenkort nog starten als chauffeur autolaadkraan? Solliciteer dan voor 2 november op deze vacature. Heb je vragen of wil je graag meer informatie dan kun je contact opnemen met de medewerkers van ons uitzendbureau in Scheemda. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via