Vacature: Constructiewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een technische bedrijf in Lemmer zoeken wij een constructiemedewerker. Heb jij jarenlang ervaring en is het voor jou geen probleem om het beste uit jezelf en je collega’s naar boven te halen, zodat alles zo perfect mogelijk kan verlopen? Je zou per direct kunnen beginnen bij de opdrachtgever. Ben jij de onmisbare constructiemedewerker die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Je werkt als constructiewerker mee in de fabriek aan de productie van vijzelschoepen. De schoepen vormen het belangrijkste onderdeel van de productie van vijzels. Het is immers de basis, en wanneer de basis goed zit zijn ze op weg naar prachtig eindresultaat. Bij dit bedrijf gaat het voornamelijk om staal en af en toe ook om roestvrij staal. De producten van dit bedrijf bestaan vooral uit vijzels, beluchters en fijnroosters. Wat dan ook belangrijk is voor deze functie is dat je goed van een tekening kunt lezen, dat je weet van aanpakken en dat het balletje bij jou snel aan de rol is. Je zult namelijk onder andere ook ingezet worden op lastige projecten. Aangezien jij al ervaring hebt op gedaan in het verleden ben jij snel ingewerkt en zit je gelijk goed op je plek. Maar ook als je nog geen ervaring hebt in die specialistische vak ben je hier van harte welkom. Ben jij op zoek naar een baan met vastigheid? Dan zit je hier op het juiste adres.

Functie-eisen

  • Technische opleiding (bij voorkeur).
  • Nauwkeurig.
  • Leergierig.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de markt. Met bijna 150 jaar internationale ervaring hebben ze verstand van zaken en kom je bij een indrukwekkende en enthousiaste werkgever terecht. Een ding is zeker: jij wordt deel van een familiebedrijf waar ze om jou en je talent geven. Er werken ruim 150 medewerkers binnen dit bedrijf, maar dat zou je zeker niet zeggen. De cultuur van het bedrijf is namelijk nog hetzelfde als toen ze een kleine speler op de markt waren. Dat maakt dit bedrijf een unieke werkgever. Enthousiast? Solliciteer direct of bel even dan bespreken we de mogelijkheden voor jou binnen dit bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 15,-.

Ben jij de constructiewerker die we zoeken? Solliciteer dan voor 6 november. Heb je nog vragen over de vacature ‘Constructiewerker’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via