Vacature: Allround medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een grote passie voor de landbouw en wil jij jezelf hier volop in ontwikkelen? En heb jij gevoel voor machines en verstand van gewassen? Dan is de functie van allround medewerker akkerbouw precies wat voor jou! Wij zijn voor een agrarisch maatschap opzoek naar een ervaren akkerbouw medewerker.

In deze functie ga je je met verschillende werkzaamheden bezig houden: Sorteren, aardappel-selectie, trekker-werkzaamheden (met GPS), plegen van (klein) onderhoud, transportwerkzaamheden tijdens de oogstperiode en verschillende heftruckwerkzaamheden.   

Functie-eisen

Voor een goede invulling van de functie als allround medewerker akkerbouw is het van belang dat je tegemoet kan komen in de volgende eisen/vaardigheden.

  • Aantoonbare ervaring met de heftruck/trekker
  • Flexibele werkhouding
  • Kennis over gewassen

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een modern landbouwbedrijf dat (eenjarige) gewassen teelt. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Groningen in de omgeving van Uithuizen. 

Wat wij bieden

De functie als allround medewerker akkerbouw is een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast kom je te werken in een modern bedrijf. Het uurloon bedraagt tussen de €12 en €15 euro. Binnen de functie is er ruimte om te leren en nieuwe ervaringen op te doen.

Herken jij jezelf in deze vacature 'allround akkerbouwmedewerker'? En begin je liever vandaag dan morgen? Solliciteer dan vóór 6 november!
Wil je meer informatie? Bel dan met ons uitzendbureau in Spijk op telefoonnummer 0596- 59 22 22.

Deel deze vacature via