Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oosterzee
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een super handig Harry of Hariëtte? Voor jou is het geen enkel probleem om horren te produceren en in elkaar te zetten! Klinkt jou dit als muziek in de oren, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Oosterzee zijn we op zoek naar een vrolijke productiemedewerker die het liefst morgen nog aan de slag gaat!

Als productiemedewerker kom je werken op de afdeling assemblage. Je gaat samen met 3 andere collega's aan de gang met het in elkaar zetten van horren. Het werk is niet moeilijk, je kunt het vergelijken met Ikea kasten in elkaar zetten. Fluitje van een cent toch? Maar gelukkig is het wel afwisselend qua producten. Je collega's leren het je snel aan en het is mogelijk om op korte termijn al te starten. De afdeling is net opgestart en zijn dus volop mogelijkheden om mee te denken om dingen te verbeteren. Het gaat om een fulltime job voor langere tijd. Komt jij dit gezellige team versterken in Oosterzee? 

Functie-eisen

  • zelfstandig en nauwkeurig werken
  • fulltime beschikbaar
  • vervoer naar Oosterzee

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is de relatie met klanten erg belangrijk en hierin speelt de kennis en expertise van medewerkers een grote rol.  Daarnaast is onze opdrachtgever een hecht familiebedrijf. Je hoort ook echt bij de familie. Ze vinden het belangrijk dat je goed in het team past en je zult dan ook echt voor langere tijd aan het werk gaan binnen het  bedrijf. Je krijgt volop kansen om door te groeien en je zelf te ontwikkelen. Plezier staat voorop in het bedrijf. Daarom vergeet je regelmatig dat het je werk is! Concreet betekend dit dat iedereen met veel plezier naar zijn werk gaat en er een super fijne sfeer hangt binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden een super leuke baan binnen een gezellig team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De werkzaamheden zijn voor een lange duur. Jouw startsalaris ligt tussen de € 10,- en € 11,- bruto per uur conform cao metaal en techniek. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als productiemedewerker in Oosterzee? Neem dan voor 7 november contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. We vertellen je graag meer.

Deel deze vacature via