Vacature: Pendelchauffeur Farmsum (doelgroepregister/ Wajong)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een participatiebaan waarbij jij echt verantwoordelijkheid krijgt bij een leuke dienstverlener in Farmsum? Maar zit je niet te wachten op de kantoorbaan van 9 tot 5? Dat komt mooi uit, want in deze functie als pendelchauffeur bij een stichting in Farmsum zorg jij er iedere dag weer voor dat de werknemers en bezoekers naar de juiste plaats op het terrein worden gebracht. En dit doe je uiteraard niet achter een computer; met een enthousiast team sta je voor de werknemers en gasten klaar.

Het betreft een parttime functie, wij gaan uit van 12 tot 15 uur per week, maar dit kan in overleg bepaald worden net zoals de werktijden en werkdagen. Je begint met een proefperiode en met wederzijds goedvinden gaat dit over naar een aanstelling voor minimaal 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

Functie-eisen

  • doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • rijbewijs b
  • VCA-certificaat of bereid om deze te behalen
  • dienstverlenend
  • gastvrij en behulpzaam 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een specialist in facilitaire dienstverlening in de industrie in regio Delfzijl. Het bedrijf is het aanspreekpunt op het gebied van facilitaire vraagstukken voor meerdere bedrijven. Zij lossen vraagstukken op voor bedrijven in de volgende sectoren: veiligheid, groenvoorziening, technisch onderhoud, vervoer, interieur en dienstverlening. Zo vervullen zij rollen als huismeester en parkbeheerder, en zij zijn daarvoor het aanspreekpunt.

Wat wij bieden

We bieden jou als jobcoachorganisatie een werkplek met begeleiding voor bepaalde tijd. Het gaat om een participatiebaan als pendelchauffeur met een salarisindicatie tussen € 10,- en € 12,- bruto per uur. 

Wil jij graag als pendelchauffeur in de buurt van Farmsum aan het werk? Solliciteer dan voor 7 november op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de jobcoach van Abiant Monique Roelofs. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 06-10273740.

Deel deze vacature via