Vacature: Productiemedewerker borduren

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 26 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voel jij je thuis in een productieomgeving en wil je samen met je collega's een goed product afleveren? Voor een borduurbedrijf in Groningen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze productiemedewerker voor 3 dagen in de week.

Tijdens je werkzaamheden ga je de borduurmachines en drukpersen bedienen. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het borduren en bedrukken van diverse soorten bedrijfskleding. Hierbij kun je denken aan logo's op jassen, broeken en overalls. We zijn op zoek naar iemand die naast productiewerkzaamheden ook andere taken op zich wil nemen, zoals order verwerking en andere logistieke werkzaamheden. Het leuke aan deze functie is dat je op langere termijn door kan groeien naar een leidinggevende productiemedewerker. Dat betekend dat je naast ondersteunde werkzaamheden ook het team gaat aansturen.     

Functie-eisen

  • ervaring in productie- en logistieke werkzaamheden
  • 3 dagen in de week beschikbaar
  • leergierig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al vele jaren actief in het borduren en bedrukken van werkkleding, bedrijfskleding en veiligheidsschoenen in Groningen. Naast borduren en het bedrukken van bedrijfskleding is de opdrachtgever ook nog expert op het gebied van zeefdruk, transferdruk en flexfolie. 

Je komt te werken in een familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer en leuke collega's.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan voor 3 dagen in de week en voor een langere periode. Afhankelijk van je ervaring ga je een brutosalaris van tussen de € 12 en € 14 per uur verdienen. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden tot scholing en doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse in de vacature 'Productiemedewerker borduren' solliciteer dan voor  25 oktober 2021. Wil je meer informatie of heb je vragen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen op 050 549 28 40.

Deel deze vacature via