Vacature: Monteur overslagkranen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Lekker sleutelen, maar niet te fijn matig werk. Spreekt dat je aan? Zoek dan niet verder!

Voor onze opdrachtgever uit de gemeente Noordenveld zijn wij op zoek naar iemand met technische kennis. Dit kan zijn opgedane kennis van een vorige baan, maar ook door bijvoorbeeld een hobby. Ze zijn voornamelijk op zoek naar iemand met de goede instelling: weten van aanpakken en bereid zijn om te leren.
Onze opdrachtgever koopt tweedehands overslagkranen op. Na transport worden deze kranen in de werkplaats helemaal uit elkaar gehaald, opgeknapt en weer zo goed als nieuw gemonteerd. Vervolgens worden deze kranen veelal weer aan het buitenland verkocht.
Afhankelijk van jouw ervaring start je eerst met het assisteren van de ervaren monteurs of je pakt direct al zelfstandig werkzaamheden op.
Het gaat om een fulltime functie waarbij het soms voorkomen kan dat er overgewerkt wordt.

Functie-eisen

  • Technische kennis
  • Je bent een echte aan pakker 
  • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 50 jaar gevestigd in de gemeente Noordenveld. Een typisch familiebedrijf met ongeveer 10 medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in de import, export en reparatie van overslagmateriaal gericht op bedrijven in de schroot in recycling. Collegialiteit is erg belangrijk en het team wordt gekenmerkt als harde, nuchtere werkers.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke technische functie waarbij je meteen een contract bij onze opdrachtgever aangeboden krijgt. Ze hanteren een bedrijfseigenregeling en het bruto uurloon ligt tussen de € 10,- en € 16,-, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
Na een positief kennismakingsgesprek en eventueel een proef dag, krijg je meteen rechtstreeks een contract bij onze opdrachtgever.

Zie jij deze baan wel zitten? Solliciteer dan voor 5 November! Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature voor 'monteur overslagkranen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via