Vacature: Bbl-leerling melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 5,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Zevenhuizen Gn
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis in de melkveehouderij en ben je voor school nog op zoek naar een (ander) werk-leer adres? Samen met onze opdrachtgever in de omgeving van Marum bieden wij jou als bbl-leerling melkveehouderij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Als bbl-leerling melkveehouderij werk je volledig mee op het melkveebedrijf van onze opdrachtgever. Uiteraard met de juiste begeleiding en ondersteuning. Gedurende de werkdagen voer je onder andere de kalveren, maak je de kalverhokken schoon, strooi je de boxen en check je de koeien op eventuele bijzonderheden / ziektes. Zodra het voorjaar weer voor de deur staat, wordt ook het werk in het land weer opgepakt. Een greep uit jouw takenpakket is het kunstmest strooien, mest uitrijden, maaien, schudden, harken en kuilen. Je bent vrij van melken; de koeien worden met robots gemolken. Daarnaast pak je in overleg alle voorkomende werkzaamheden op. 

Functie-eisen

  • Affiniteit met / interesse in de melkveehouderij
  • Leergierig en enthousiast
  • Technisch inzicht (bij voorkeur)
  • T-rijbewijs (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft de afgelopen jaren al meerdere enthousiaste bbl-leerlingen mogen verwelkomen. Binnen het familiebedrijf in de omgeving van Leek met circa 130 melkkoeien biedt hij jou de kans de kneepjes binnen de melkveehouderij (verder) te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om je op basis van de voorwaarden vanuit school verder te ontwikkelen binnen de melkveehouderij. Onze opdrachtgever biedt jou een werkweek van circa 20 uur in overleg verdeeld over 4 dagen. Als bbl-leerling wordt je ingeschaald op basis van de cao Productiegerichte dierhouderij. Afhankelijk van je leeftijd bedraagt jouw bruto uurloon tussen € 5,25 en € 10,00. Bij de start van het traject ontvang je een paar veiligheidslaarzen en een persoonlijk kleding pakket.

Ga jij komend schooljaar als bbl'er melkveehouderij bij onze opdrachtgever starten? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar wel voor 5 november. Voor vragen of meer informatie over de vacature "bbl-leerling melkveehouderij" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via