Vacature: Grondwerker A. Kolkena

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Westernieland
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker die niet terugdeinst voor werk in de buitenlucht? Dan is de functie van grondwerker misschien iets voor jou!  

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in grond- en straatwerk. Het team bestaat uit een groep met ervaren kraanmachinisten, grondwerkers en stratenmakers. Als grondwerker heb jij op ieder project een belangrijke taak. Samen met je collega's zorg je er bijvoorbeeld voor dat het straatwerk er netjes in komt te liggen. Jouw taak als grondwerker is onder andere het geven van aanwijzingen aan de kraanmachinist over waar de kabels en leidingen in de grond liggen, het afvlakken en egaliseren van grond, het aanleggen van riolering, het plaatsen van putten en kolken en het graven en verdichten van sleuven. Aan het einde van de dag gaan jullie met een voldaan gevoel weer richting huis. 

Om aan het werk te gaan als grondwerker is ervaring niet vereist. Het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met de sector en de werkzaamheden en ervoor openstaat om te leren van je collega's. Het is ook mogelijk om in de vorm van een BBL-leertraject te werken als grondwerker. 

Functie-eisen

  • fysiek sterk
  • VCA certificaat of bereid om deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever A. Kolkena is gevestigd in Westernieland en houdt zich bezig met graafwerkzaamheden, funderingen uitgraven, tuinaanleg, drainages en nog vele andere diensten in de omgeving van Groningen. Particulieren en bedrijven kunnen bij het bedrijf aankloppen voor allerlei graaf-, aanleg- en grondwerkzaamheden. Het aanleggen van een tuin, het uitvoeren van slootonderhoud en het plaatsen van beschoeiing, alles behoort tot de mogelijkheden! A. Kolkena is een veelzijdige organisatie met veel afwisseling tussen opdrachtgevers, waardoor het werk afwisselend blijft. Van het aanleggen van nieuwe sierstraatwerk of een terras, tot het vlakken van een sleufsilo en het plaatsen van de silo; A. Kolkena grond- en straatwerk zorgt dat het geregeld wordt!

Wat wij bieden

Als grondwerker kun je fulltime aan de slag (38 uur per week) voor langere tijd. Wanneer de werkzaamheden bij jou en het bedrijf goed bevallen kun je op termijn een vast contract krijgen bij A. Kolkena grond- en straatwerk. Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en €15,- bruto per uur en wordt bepaald aan de hand van de LEO cao. De exacte hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring als grondwerker. 

Ben jij de nieuwe grondwerker in het team van Kolkena? Reageer dan direct op de vacature 'grondwerker', maar uiterlijk voor 9 november. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via