Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werk jij zorgvuldig? En krijg jij een voldaan gevoel als je écht resultaat ziet na een dag werken? Dan hebben wij voor jou een vacature als sloper! Lees snel verder voor de omschrijving van deze functie!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar slopers! Als sloper kom je op de meest uiteenlopende plekken terecht. Van een appartementengebouw in de stad tot een grote huizen in een villawijk, alles komt voor. Je gaat slopen bij particulieren, maar bijvoorbeeld ook voor de woningbouw. Jij houdt rekening met onveilige situaties, afwijkingen en probleemsituaties. Daarnaast houdt jij de werkplek netjes en opgeruimd. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Vca of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen en heeft dagelijks zo'n 50 man aan het werk. Het bedrijf kenmerkt zich door het totaalpakket aan werkzaamheden die ze hun klanten kunnen aanbieden. Naast het sloopwerk en traditionele stukadoorswerk kunnen ze ook het tegelwerk, spackwerk en in de aanleg van cementdekvloeren uitvoeren.   

Wat wij bieden

Wanneer je aan het werk gaat als sloper kun je fulltime aan het werk voor langere periode. Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring als sloper, maar ligt conform cao tussen de € 13,- en € 15,- bruto per uur. 

Ben jij de vakkundige sloper die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 8 november. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature van 'sloper'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via