Vacature: Bbl grondwerker

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Wil jij het vak van grondwerker leren en leer jij het beste door te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een werkplek voor jou waar je kunt leren en werken tegelijkertijd! Lees snel verder.

Als grondwerker sta jij met je collega's in de buitenlucht en voer je diverse werkzaamheden uit. Tijdens deze werkzaamheden leer je steeds meer bij van je collega's. Daarnaast ga je af en toe een dag naar school. Wat zijn jouw werkzaamheden als grondwerker? Samen met je collega's sta je aan de basis voor de aanleg van glasvezelvoorzieningen en het aanleggen en het onderhouden van rioleringen, wegfunderingen, bestratingen en putten. Het voorsteken van gleuven, inmeten, handmatig graven en hoogtes uitzetten behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben jij de rechterhand van de machinist op de minikraan bij het afgraven van stukken grond en het wegscheppen van zand. Hierbij laat jij je nauwkeurige werkhouding zien. Bij de opdrachtgever zijn er mogelijkheden om door te groeien en steeds meer werkzaamheden op te pakken. Er valt genoeg te leren en het bedrijf wil jou ook alles leren!

Bij een Bbl-opleiding ga jij het grootste gedeelte van de week aan het werk, gemiddeld besteed je een dag per week aan school. Je doet praktijkervaring op bij onze opdrachtgever. Abiant draagt zorg voor de leermiddelen. Je hebt een vast contactpersoon bij Abiant die jij kunt bereiken bij vragen en opmerkingen.

Functie-eisen

  • Vca of bereid deze te halen
  • Leergierige werkhouding
  • Volgt een Bbl-opleiding of bent voornemens opleiding te volgen

Over het bedrijf

Het grondwerkbedrijf uit de regio Winsum is een klein en jong bedrijf, met meer dan 15 jaar ervaring. Het bedrijf is actief in bijna alle functies in de grond-, weg- en waterbouw en is gespecialiseerd in kraanwerkzaamheden, grondwerk, handwerk en timmerwerk. Samen met zzp'ers zorgt het bedrijf ervoor dat de klant kwaliteit geleverd krijgt. Omdat iedere klant uniek is, stemt het bedrijf hun plannen precies af op de behoeften van de klant. Het bedrijf heeft een brede klantenkring, van particulieren tot bedrijven, waarvoor zowel grote als kleine klussen worden uitgevoerd.

Wat wij bieden

Als BBL grondwerker ga jij het grootste gedeelte van de week aan de slag bij onze opdrachtgever. Je gaat gemiddeld een dag per week naar school. Hierbij ontvang je een salaris conform cao, afhankelijk van jouw leeftijd. Jouw salaris ligt tussen de € 5,- en € 12,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast om als Bbl grondwerker aan de slag te gaan bij onze opdrachtgever in Winsum? Reageer dan snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 8 november Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via