Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en is slopen iets waar jij al je energie in kwijt kunt? En werk jij nauwkeurig? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een sloper die de komende periode aan de slag wil. Tijdens deze periode ga jij aan het werk  als sloper in huizen van particulieren. Hierbij sloop jij volledige badkamers, keukens en kamers zodat de bouwvakkers de kamers weer op kunnen bouwen. Specifieke ervaring als sloper is niet vereist, het is wel belangrijk dat je een echte aanpakker bent.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Fysiek goed in orde 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf uit de omgeving van Stedum en houdt zich bezig met verbouwingen en sloopwerkzaamheden. Het bedrijf is klein en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als sloper bij een van onze opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn voor bepaalde tijd, maar na deze werkzaamheden kunnen we jou indien gewenst voorstellen bij andere opdrachtgevers om hier verder aan de slag te gaan. Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, en is afhankelijk van jouw kennis en kunde. 

Wil jij als sloper aan het werk? Dan vragen wij je om voor 8 november te reageren op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum, zij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via