Vacature: Parttime assistent hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Heb je groene vingers, werk je klantgericht én ben je in staat om vanaf een tekening een tuin aan te leggen? Heb je daarnaast ervaring om jet groen en wil je graag je plantenkennis vergroten? Dan is dit je kans! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Akkrum zijn wij op zoek naar een parttime assistent hovenier.

Als assistent hovenier bestaan jouw werkzaamheden uit het aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Ook het plaatsen van schuttingen en bestraten van een terras hoort bij de werkzaamheden. Omdat je veel contact hebt met klanten is het belangrijk dat je gemakkelijk communiceert en klantvriendelijk bent. Naarmate je langer in dienst bent krijg je meer verantwoordelijkheden en kun je verder in de functie groeien. Voor de komende tijd gaat het om een functie van 24 uur in de week. In de zomerperiode kan deze worden uitgebreid. Dit is uiteraard in overleg.

Functie-eisen

  • passie voor groen
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Het familiebedrijf waar je aan de slag gaat, is gevestigd in het midden van de provincie Friesland. Het gaat om een klein bedrijf met informele sfeer. Vanwege verloop binnen dit Hoveniersbedrijf is er een plek vrijgekomen voor een nieuwe medewerker. Jullie zijn een hecht team omdat jullie veel samen op pad zijn. De persoonlijke klik is daarom belangrijker als je opgebouwde cv. Ook als je nog geen ervaring hebt wil onze opdrachtgever graag met je kennis maken. Zijn motto is kennis is om delen!

Wat wij bieden

Jouw werkdagen worden in overleg bepaald in eerste instantie kun je uit gaan van 3 werkdagen per week. Bij een wederzijds fijne samenwerking bieden we je een baan voor langere termijn. Het salaris is conform de cao Hoveniersbedrijven en ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur. Ben jij de parttime assistent hovenier waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 8 november. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via