Vacature: (leerling) glazenwasser

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboHbo

Over de functie

Blinkend schoon! Als (leerling) glazenwasser is dat het resultaat waar jij naar streeft. Ben jij geïnteresseerd? lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (leerling) glazenwasser. Hierbij is geen dag hetzelfde! Je bezoekt voor je werk veel verschillende locaties door diverse regio's in de omgeving. De ene dag sta je in de laagbouw, de volgende dag hang je in de gondel enkele tientallen meters boven de grond. Het is dus van belang dat je geen hoogtevrees hebt en flexibel bent.

Het kan soms voorkomen dat je ook ingezet wordt voor andere werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan schoonmaakwerkzaamheden voor het opleveren van bouwprojecten.

Functie-eisen

Het is fijn als je ervaring hebt in het vak, maar ook zonder ervaring nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. Motivatie en gedrevenheid is wel een must. Een rijbewijs (B) is wel nodig om zelfstandig aan het werk te gaan op de verschillende projecten. VCA is niet verplicht, maar je bent wel bereid deze te halen op het moment dat je gaat starten.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote professionele schoonmaakorganisatie, maar wel met de inzet en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Met meer dan 100 medewerkers mag het een grote speler genoemd worden.
Je komt terecht in een hechte groep van collega's en eigenaren van het bedrijf. Vanaf dit jaar wordt er zelfs een speciale dag georganiseerd waar jij als werknemer centraal zult staan.

Wat wij bieden

We bieden je een fulltime functie bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Jouw bruto uurloon wordt gebaseerd op de cao Schoonmaak en jouw leeftijd en werkervaring, maar zal liggen tussen de € 13,- en € 14,- bruto per uur (volwassenloon).
Als het van beide kanten goed klikt, kom je na je dienstverband bij Abiant in dienst bij de opdrachtgever.

Wil jij binnenkort als (leerling) glazenwasser bij onze opdrachtgever starten? Solliciteer dan voor 5 november. Voor vragen of meer informatie over de vacature "(leerling) glazenwasser" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via