Vacature: Gecertificeerd lasser

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je in het bezit van één of meerdere lascertificaten en ben jij toe aan een schitterende uitdaging binnen een groeiend en bloeiend bedrijf? Voor een opdrachtgever in Franeker zoeken wij een gecertificeerd lasser die bij voorkeur op korte termijn al het team wil komen versterken. 

Er zijn verschillende projecten binnen het bedrijf waar ze versterking zoeken. Dit kan zowel als Tig Laser als Mig/Mag lasser. Naar aanleiding van jou kennis en kunde kijken ze waar je het beste past binnen het bedrijf. De producten die ze maken zijn van staal, rvs en aluminium en worden dus gelast met TIG of MIG/ MAG. Het is dan ook zaak dat je geldige lascertificaten hebt voor één of meerdere van deze processen zoals 141 staal of rvs of rvs, 135 / 136 / 138 staal of aluminium. Hiermee ontwikkel en produceer jij alle denkbare en ondenkbare toepassingen binnen de metaal industrie. Dit varieert van losse onderdelen tot complete eindproducten.  De functie is super allround en je kunt voor langere tijd aan de slag.

Functie-eisen

  • geldige lascertificaten (135/138/136)  (of bereid deze opnieuw te halen)
  • zelfstandig werkstukken samen kunnen stellen 
  • tekeningen lezen
  • bereid om cursussen te volgen

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een metaalbedrijf waar allerlei metaaltoepassingen worden geleverd en geproduceerd. Denk hierbij aan plaatwerk, complete machines maar ook losse onderdelen. Er is veel kennis in huis en collega's helpen elkaar graag om deze kennis gewaarborgd te houden. Onze opdrachtgever is een warm bedrijf waar een echte familiecultuur heerst. De onderlinge band tussen de collega's is goed en er heerst een open werksfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in 2 ploegendiensten vanwege toenemende drukte. Inschaling is conform Cao Metalektro. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 14,- en € 19-, excl. ploegentoeslag.

Wil jij aan de gang als lasser? Solliciteer dan voor 9 november! Heb je nog vragen over de  vacature 'Gecertificeerd lasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via