Vacature: Productiemedewerker slagerij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grou
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij bijdragen aan leveren van topkwaliteit vlees door heel Noord Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij kennis opgedaan  vanuit de horeca of in het slagersvak dan pas jij perfect bij onze opdrachtgever in Grou. Want het mooie is dat je hier fulltime kan werken in dagdiensten! Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

Als productiemedewerker slagerij verwerk je vlees door het in de juiste porties te verdelen. Ook werk je mee aan het bereiden van unieke vleesproducten van begin tot eind. Kwaliteit staat voorop en daar staan de producten ook om bekend. Samen met je collega's ben je dus verantwoordelijk voor de productie maar daarna moet ook alles weer spik en span worden gemaakt. Een grondige schoonmaak waarbij de materialen, de werkplek en de machines flink onderhanden wordt genomen. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 06:00-14:00 maar het is ook mogelijk om van bijvoorbeeld 09:00-18:00 aan de slag te gaan. Onze opdrachtgever denkt graag mee over de planning om tot een optimaal rooster te komen voor jou en voor het bedrijf! Ook als je eerder als kok gewerkt hebt ben je van harte welkom bij dit bedrijf, vanuit je passie voor koken en je kennis over de producten zou je een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het team. Het mooie is dat je elke avond thuis bent en nooit meer in het weekend hoeft te werken!

Functie-eisen

  • ervaring met het maken van vleesproducten (bij voorkeur)
  • zelfstandig
  • beschikbaar tussen 06:00-18:00

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groothandel in de buurt van Grou. Er werken circa 25 medewerkers binnen het bedrijf. Het is een echt familiebedrijf waar een goede sfeer hang. De meeste collega's werken als jaren bij het bedrijf en leren je graag meer over het vak. Ze maken en leveren verschillende producten. Hierbij kun je denken aan vlees, zuivel, broodjes, tapas, maaltijden en vleeswaren. Wat ook super belangrijk is voor onze opdrachtgever zijn producten uit de streek, lokale producten worden volop aangeboden. Kortom een vooruitstrevend bedrijf wat vanwege toenemende drukte opzoek is naar een nieuwe medewerker. 

Wat wij bieden

Je kan per direct fulltime aan de slag. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, behoort onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao GIL dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €10,- en €13,- bruto per uur zijn. 

Ga jij binnenkort aan de slag als productiemedewerker slagerij? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 10 november! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via