Vacature: Orderpicker

  • Salaris Tussen € 7,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuw Buinen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als inpakmedewerker of orderpicker? Dat komt mooi uit! Wij zijn op zoek naar enthousiaste doorzetters die parttime of fulltime inzetbaar zijn!

Jouw werkzaamheden zijn eenvoudig en toch ben je iedere werkdag actief bezig. Voor een deel bestaan je werkzaamheden bestaan uit  magazijnwerkzaamheden. Je gaat namelijk in het magazijn de bestelde orders halen. Het andere deel van de dag ga je bij de packtafel staan om de gepickte orders in te pakken in de best passende doos. Naast het orderpicken en -packen kun je soms aan de slag met andere werkzaamheden: er moet nu en dan worden geïnventariseerd, het e.e.a. worden omgebouwd, vrachtwagens worden geladen en gelost en productlocaties moeten worden verplaatst of opgevuld. Alhoewel het werk vooral bestaat uit orders picken en packen, kun je je hier met recht een allround-magazijnmedewerker noemen! Uiteraard wordt er daarbij op gelet dat je nooit werk doet wat te zwaar is en staat veiligheid altijd op de eerste plek.

Je bent door de dag bezig met je eigen orders, maar je bent nooit alleen. Er wordt gewerkt in een team om samen het dagelijkse doel te halen. Het werk is niet stil en saai, maar de muziek staat aan en als een team gaan we ertegenaan! De teamleiders zijn enthousiast en staan zelf op de werkvloer. Ze werken met je mee!

Functie-eisen

  • fysiek gezond
  • nauwkeurig;
  • basis beheersing van de Engelse taal;
  • flexibel in uren;
  • aanpakker

Over het bedrijf

Vanuit een strategische locatie in Noord-Nederland, op de grens van Groningen en Drenthe, verzorgen zij warehousing en flexibele logistieke dienstverlening van A tot Z Voor zowel grote aantallen als voor maatwerk . Werk bij jou in de buurt: het magazijn van de opdrachtgever is snel te bereiken voor iedereen in Stadskanaal en omgeving en, door een busstation naast de deur, ook goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Emmen, Winschoten en omgeving. 

Wat wij bieden

We bieden jouw een flexibele baan, waarbij je komt te werken in een leuk team met een ongedwongen werksfeer. het is werk voor langere tijd. Je krijgt van ons twee t-shirts. Heb je geen werkschoenen? Dan ontvang je deze ook van Abiant. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd ,maar zal liggen tussen de € 8,00 en € 11,00. Wil jij werken bij jou in de buurt? Pak deze kans en solliciteer op de vacature "orderpicker" We zien je reactie graag voor 7 november tegemoet. Heb je nog vragen? Schroom dan niet contact op te nemen met Maarten of Ingrid van de vestiging Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599-651808.

Deel deze vacature via