Vacature: Opperman stratenmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Schildwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Houd jij van afwisselend werk en ben je daarnaast ook graag bezig in de buitenlucht? Ben jij een echte aanpakker en is het aanleggen van bestratingen helemaal jouw ding? Dan is deze vacature precies wat jij zoekt!

In de functie van opperman bestratingen steek je graag je handen uit de mouwen. Je ondersteund de stratenmaker in zijn werkzaamheden daarom is ervaring als stratenmaker niet vereist.
Je gaat als opperman bestratingen diverse werkzaamheden uitvoeren zoals aanvoeren van zand en stenen, banen maken, meten en uitzetten, hoogtes zetten, bandenplaatsen, kolken stellen, (her) straatwerk, en verdichten d.m.v. een trilplaat.

Functie-eisen

  • VCA of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je voor gaat werken is een volwaardige onderneming met een gezellige groep hardwerkende collega's. Zij verrichten voornamelijk werkzaamheden zoals bestrating, nieuwe aanleg, reconstructie & onderhoud in de provincie Groningen. Deze werkzaamheden worden zowel handmatig als machinaal uitgevoerd bij particulieren en bedrijven.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan als opperman bestratingen voor langere tijd met uitzicht op een vast dienst verband. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal volgens de cao Bouw tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur liggen.
Interesse in de vacature van 'opperman bestratingen'? Solliciteer dan voor 6 november. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via