Vacature: Leerling monteur dak- en gevelbeplating

  • Salaris Tussen € 1020,- en € 2119,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht en heb je geen last van hoogtevrees? Dan zou de vacature leerling monteur dak- en gevelbeplating wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Als leerling monteur dak- en gevelbeplating bestaan jouw werkzaamheden uit het aanbrengen van nieuwe beplating op daken en aan gevels. En vervang je de beplating die door brand en/of storm is beschadigd. Als leerling monteur dak- en gevelbeplating beschik je over de juiste aanpakkersmentaliteit en ben je leergierig? De opdrachtgever is op zoek naar een positieve en flexibele collega. Het team bestaat uit ervaren medewerkers die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Heb jij geen hoogtevrees en zie jij het zitten om aan projecten te werken waarbij  je de panden weer een mooie uitstraling geeft. Wacht niet langer en solliciteer op de vacature leerling monteur dak- en gevelbeplating. Een baan waar toekomst inzit!

Functie-eisen

  • affiniteit met de techniek
  • collegiaal
  • gemotiveerd
  • B rijbewijs en het hebben van eigen vervoer is een pré
  • VCA certificaat of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt aan unieke projecten voor verschillende opdrachtgevers. Het team bestaat uit ongeveer 50 hardwerkende en gezellige collega's. Iedereen werkt met passie voor dit bedrijf. Samen met de bouwpartners bedenken zij een concept dat volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Het bedrijf werkt met trots aan projecten op het gebied van de utiliteit- en woningbouw, industrie en datacenters.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een goed salaris conform cao Metaal & Techniek. De hoogte van je bruto-maandsalaris op basis van een 38-urige werkweek is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal liggen tussen € 1.020,- en € 2.119,- Er is ruimte voor eigen inbreng en er zijn mogelijkheden (aanvullende) scholingen te volgen. Voor aanvang van je werkzaamheden krijg je van de opdrachtgever een kledingpakket.  

Heeft deze vacature je interesse gewekt en wil jij binnenkort aan de slag als leerling monteur dak- en gevelbeplating, solliciteer dan voor 11 november. Het kan zijn dat je nog wat meer informatie wilt over deze vacature 'leerling monteur dak- en gevelbeplating'. Neem dan gerust contact op met onze uitzendbureau in Stadskanaal. De medewerkers staan je graag te woord; je kunt ze bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via