Vacature: Leerling elektromonteur hekwerk

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij elke dag fluitend naar je werk toe? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling elektromonteur die van aanpakken weet. Jij bedient de klant elke dag met een glimlach en de klant zwaait jou tevreden uit. Voor een opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij een enthousiaste leerling die het het vak zou willen leren..

Als leerling elektromonteur houd jij je bezig met het onderhouden, repareren en plaatsen van een inrijpoort automatiseringssystemen. Het gaat om alle elektronica die je tegen kunt komen bij een poort welke toegang geeft tot een terrein, zowel bij particulieren als bedrijven. In deze functie is het de bedoeling dat je uiteindelijk geheel zelfstandig kunt werken. Het is belangrijk dat je het vermogen hebt om in oplossingen te denken. Jij bent immers degene die de klant te hulp schiet! Naast de werkzaamheden als monteur ondersteun je bij het plaatsen van het hekwerk. Als leerling elektromonteur ga je meestal met een ervaren elektromonteur en met een montagemedewerker op pad. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelfstandig aan de gang kunt. Uiteraard leren je collega's jouw de fijne kneepjes van het vak. De planning is ruim van te voren bekend en daarom weet je altijd waar je aan toe bent. Ook als je een ervaren elektromonteur bent willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Ook dan zijn er zeker mogelijkheden binnen het bedrijf

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bij voorkeur)
  • elektrotechnische affiniteit
  • B-rijbewijs 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Heerenveen is specialist in het plaatsen van diverse hekwerken en poorten. Ze bestaan inmiddels bijna 40 jaar. Ze zijn een ervaren speler in de markt en gaan nog iedere dag duidelijk op hun doel af. De klant staat centraal en ze lopen altijd een stapje harder om de klant tevreden te stellen. Hierbij bedienen ze hun klanten zo snel mogelijk en gaan voor een tevredenheidscijfer van 100%. Er hangt een fijne sfeer binnen het bedrijf en het klantenbestand is zeer breed in Noord Nederland. Mede dankzij de elektromonteurs zorgen jullie er iedere dag weer voor tevreden klanten. Omdat je regelmatig bij vaste klanten langs gaat wordt je altijd hartelijk ontvangen waardoor je dag zeer plezierig begint. Binnen dit enthousiaste bedrijf is men daarom op zoek naar een aanvulling voor het huidige team.

Wat wij bieden

Wie bieden jou een fulltime functie waar je per direct zou kunnen starten. Bij goed bevallen bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden. Daarnaast bieden wij jou een salaris conform de cao Metaal & Techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur zijn. 

Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 11 november! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "leerling elektromonteur hekwerken"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via