Vacature: Parttime industrieel schoonmaker

  • Salaris Tussen € 17,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Zoek jij een super vette baan voor het weekend waar je flink kan verdienen? Dan is dit echt de perfecte job voor jou! In de nacht verdien je € 17,44 per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent. Voor een tabakfabriek in Joure zijn we opzoek naar een industrieel schoonmaker die een geweldig team van scholieren en studenten wil komen versterken!

Je houdt je bezig met het schoonmaken van machines en apparatuur op verschillende afdelingen. Hier ga je voornamelijk met een stofzuiger aan de slag. Ook zorg je ervoor dat de productieruimte er weer blinkend uit komt te zien. Samen met je team zorg jij ervoor dat alles conform de richtlijnen wordt schoongemaakt. Het is een pittige klus, maar aangezien vele handen licht werk maken heb je samen met je team de klus binnen 8 uur geklaard. Wat daarnaast ook een prettige bijkomstigheid is, is dat je tussen 21:30 uur en 6:00 uur een toeslag ontvangt van 150%. Dat is leuk bijverdienen! Je hebt de mogelijkheid om per direct te beginnen. De werkzaamheden zullen in ieder geval elke vrijdag plaats vinden. Indien de samenwerking wederzijds goed bevalt zijn er mogelijkheden tot verlening en kun je in vakanties extra dagen werken!

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Joure
  • 18 jaar of ouder.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Joure is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich vooral richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie. Je komt te werken bij een hecht en gezellig team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 10 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie waarbij vrijdag jouw werkdag zal zijn. Het salaris wordt ingeschaald tussen € 17,- en € 18,- bruto per uur, vanaf 21 jaar. Dit loon is inclusief ploegentoeslag. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel schoonmaken in Joure. Solliciteer dan voor 11 november. Heb je nog vragen over de vacature 'Parttime industrieel schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via