Vacature: Natuursteenbewerker leerling

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Buitenpost
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Werk jij graag in een gezellig team, heb je twee gouden handen en wil je een echt ambachtsvak leren? Pak dan nu je kans, voor ons opdrachtgever in de regio van Kollum/Buitenpost zijn wij per direct op zoek naar een (leerling) natuursteenbewerker!

Als '(leerling) natuursteenbewerker' ga je eerst aan de slag met het bewerken van natuursteen in de werkplaats van de steenhouwerij de benodigde 'feeling' te krijgen met het natuursteen. Denk hierbij aan werkzaamheden als het op maat maken van het natuursteen, polijsten, vorm geven en graferen. Gedurende deze beginperiode ga je steeds meer mee met het restauratieteam, die op de locatie van de klant de werkzaamheden verricht. De restauratieprojecten variëren enorm, voorbijkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het restaureren van een kerktoren in een noordelijk Fries dorpje, een oorlogsmonument of de gevel van een historisch pand in het centrum van Groningen of Leeuwarden. Ook het plaatsen en verwerken van natuursteen hoort bij het takenpakket.

Je week begint maandag om 7:00, je drinkt eerst gezellig een goede bak koffie of thee met je collega's, je bespreekt de planning van de dag en eventueel het afgelopen weekend. Tot en met donderdag werk je tot 16:30, vrijdagmiddag ben je standaard vrij, het is zelfs mogelijk om structureel vrijdag vrij te nemen.

Functie-eisen

  • Nauwkeurig en flexibel
  • Ambitieus
  • Communicatief vaardig en representatief
  • VCA (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B (BE is pre)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever uit de regio van Buitenpost en Kollum. Door al meer dan 120 jaar aan ervaring in het vak, staat het bedrijf door heel Nederland bekend als een werkelijke specialist in natuursteenbewerking en -restauratie. Binnen het bedrijf heerst een gezellige sfeer, het team bestaat uit ongeveer zeven personen. Vanwege een aanhoudende drukke planning is er behoefte aan uitbreiding van het personeel. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en fulltime functie waarbij je de kans krijgt om het natuursteenbewerkers vak te leren. Bij goed bevallen betreft het een functie voor langere tijd. Afhankelijk van leeftijd en eerdere opgedane ervaring ligt het salaris tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur. Het loon is conform de cao Natuursteen en afbouw. Ben óf ken jij dé (leerling) natuursteenbewerker die we zoeken? Neem dan voor 12 november contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00 of solliciteer direct online.

Deel deze vacature via