Vacature: Rupskraan machinist

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Is water en graven jouw passie? Dan is dit de uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste amfibische graafmachine machinist. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit onder andere het graven van sleuven voor grondwerkzaamheden. Hierbij kan je denken aan rioleringen, gas- en olieleidingen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met een grondwerker. Het is dus belangrijk dat je goed kan samenwerken. Ook vinden wij een flexibele houding belangrijk omdat het kan voorkomen dat je zelf wat grondwerkzaamheden gaat verrichten. 


Functie-eisen

  • Ervaring als (rups) kraanmachinist
  • Je bent in het bezit van een VCA
  • Je hebt affiniteit met water- en graafwerkzaamheden  

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat al vele jaren. De eigenaar is ooit begonnen met een liefde voor kranen en machines. Hij vond dit het mooiste beroep wat bestond. Omdat ze gevestigd zijn in Groningen heb je te maken met turf of veengrond, zoals je misschien wel weet is deze grond erg zacht en dus niet per se geschikt voor grote machines, de eigenaar heeft toen een machine ontwikkeld waarmee je wel op deze grond te werk kan gaan. 

Wat wij bieden

Een fulltime functie in een bedrijf dat denkt in mogelijkheden en waar innovatie in de wereld van de graafmachines voorop staat. Het bruto-uurloon bedraagt tussen de € 10 en € 15 afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Hiernaast zijn er meerdere mogelijkheden tot scholing en doorgroeimogelijkheden. Werkkleding krijg je van ons.

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan voor 8 november op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature?  neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen op 050 549 28 40.  

Deel deze vacature via