Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een grote passie voor koeien? Weet jij wat een koe nodig heeft om gezond en blij te zijn? Voor een modern melkveebedrijf in de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een allround medewerker melkveehouderij.

Koeien zijn jouw passie. Binnen dit moderne melkveebedrijf krijg je de kans om volledig bezig te zijn met deze passie. Je draagt zorg voor circa 230 melkkoeien en 130 stuk jongvee. Omdat jij deze koeien kent en weet wanneer ze blij en gezond zijn kun je snel ingrijpen bij een veranderende gezondheid. Je hebt kennis van voermanagement, diergezondheid en jongvee. Het ene moment sta je een koe bij tijdens de geboorte van haar kalf. Het andere moment voer je de kalveren, insemineer je een koe of ben je deze aan het bekappen. Heb je geen ervaring met insemineren of bekappen? Geen probleem! Je krijgt binnen dit bedrijf de mogelijkheid om dit te leren en de benodigde cursussen te behalen. 

Je hebt aantoonbare werkervaring en kennis van de melkveehouderij. Bijvoorbeeld door een behaald mbo (+) diploma of meerdere jaren werkervaring bij een melkveebedrijf. Je ziet de waarde van het uitvoeren van werkwijzen en protocollen en neemt jouw verantwoordelijkheid om deze op de juiste wijze uit te voeren. Door jouw eigen ideeën en inbreng weet je de werkwijze te verbeteren en jouw collega's hierin mee te nemen. Op termijn bestaat voor jou de kans om bedrijfsleider te worden en om zelfs bij dit prachtige bedrijf te wonen. 

Functie-eisen

  • mbo (+) opleiding melkveehouderij
  • aantoonbare ervaring in de melkveehouderij
  • flexibel en fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Dit moderne melkveebedrijf heeft circa 230 melkkoeien en 130 stuks jongvee en is voorzien van de meest moderne technologie. De stal is voorzien van erg goede comfort voor de koeien en het jongvee. 

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een prachtig en modern melkveebedrijf waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Na een periode gewerkt te hebben via Abiant is de kans groot dat je in dienst komt van de opdrachtgever. Je ontvangt een beloning conform cao Dierhouderij productiegericht. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 11,50,- en € 14,- bruto per uur. 

Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Reageer dan voor 14 november op deze vacature "allround medewerker melkveehouderij". Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via