Vacature: Leerling opticien Pearle

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij super sociaal, spontaan en zorg jij ervoor dat mensen zich welkom voelen in jullie winkel? Heb je daarnaast ambities om iets nieuws te leren en heb je super veel zin om weer een opleiding te gaan volgen? Dan hebben wij voor jou een leuke baan waar je deze kwaliteiten optimaal kunt benutten! Voor de Pearle in Surhuisterveen zijn wij op zoek naar een leerling opticien die het vak wil leren middels een werken en leren traject.

Jouw taken als leerling opticien zijn super divers. Geen dag is het zelfde en elke dag leer je nieuwe dingen! Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn :  het helpen van  klanten, het netjes maken van de winkel, bestellingen klaar maken, advies geven aan klanten, ondersteunen met oogmetingen en daarnaast ben je ook nog verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden. Er zijn bij deze functie namelijk volop mogelijkheden om te groeien. Je start als leerling opticien, maar je hebt de mogelijkheid om door te groeien en uiteindelijk als opticien aan de slag te gaan. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al werkende leer je steeds meer! Daarnaast staan jouw collega’s klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Zodra jij er klaar voor bent, is het mogelijk om te starten met de opleiding tot opticien. Dit is een MBO opleiding voor ongeveer 1 dag in de week. Perfect te combineren met het werk dus! Collega's geven aan dat er een prettige werksfeer heerst en dat het een gezellig en dynamisch team is.  Kortom een super leuke veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden naar een contract voor onbepaalde tijd rechtstreeks bij onze opdrachtgever. 

Functie-eisen

  • mbo 4 werk- en denkniveau
  • ervaring in vergelijkbare functie (bij voorkeur)
  • representatieve, open houding en je bent klantvriendelijk
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever de Pearle is een franchiser en heeft 3 vestigingen in Friesland. In totaal zijn er ongeveer 15 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 6 medewerkers werkzaam. Het team is een mix van ervaren medewerkers en een aantal nieuwe medewerkers. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. We zoeken een leerling opticien in de vestiging Surhuisterveen maar mocht je nu in Leeuwarden wonen zijn er eventueel ook mogelijkheden om daar aan de slag te gaan.

Wat wij bieden

Er is werk voor circa 25 tot 32 uur per week. Indien het dienstverband van beide kanten goed bevalt, kan je voor onbepaalde tijd aan de slag. De precieze werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. 

Het is geen vereiste om een opleiding tot opticien afgerond te hebben, maar zou wel heel mooi zijn. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op €10,- à €12,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag in opleiding tot opticien? Solliciteer dan voor 15 november. Heb je nog vragen over de vacature 'Leerling opticien Pearle'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via