Vacature: Parttime Voorman schoonmaak

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 14 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

Heb jij ervaring in de schoonmaakbranche? En beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Dan kun jij deze inzetten bij onze opdrachtgever in Drachten!

Als voorman in de schoonmaak ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en schoonmakers. Jij staat de klanten netjes te woord bij hun vragen en eventuele klachten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van de schoonmakers en zorg jij ervoor dat zij hun werk goed uit kunnen voeren. Ook zorg jij voor de eindcontrole van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden.

Functie-eisen

  • leidinggevende capaciteiten
  • ervaring in de schoonmaak

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een allround schoonmaakbedrijf in Drachten. Het is een echt familiebedrijf dus de lijntjes zijn kort! Er heerst een goede werksfeer tussen de 150 medewerkers van dit bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie voor bepaalde tijd. Je werkt op maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 15.00/16.00 uur. Het uurloon is conform de cao Schoonmaakdiensten en ligt tussen de € 12,00 en € 15,00 bruto per uur.

Ben je de voorman/ vrouw schoonmaak waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen over de vacature 'voorvrouw schoonmaak'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via 0512 220 440. Je kunt tot 17 december solliciteren op deze vacature.

Deel deze vacature via