Vacature: Funderingsmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 50 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij een stevige basis leggen voor ieder bouwproject en werk je het liefst elke week op een andere plek in Nederland?  Voor een enthousiast team in Lemmer zijn wij op zoek naar een funderingsmedewerker voor in de bouw, waar je lekker veel uren kunt draaien. De teamspirit is super, ze gaan voor elkaar door het vuur en samen wordt de klus geklaard!

Als funderingsmedewerker zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het aanpikken van palen en het plaatsen van heipalen. Je zorgt er samen met je team, aan de hand van de tekening, voor dat de heipalen op de juiste plek en juiste diepte komen te staan. En wat ook nog eens een leuke bijkomstigheid is, is dat je mee komt te werken aan grote bekende projecten Doordat je door heel Nederland aan het werk bent maakt dit het werk zo leuk. De ene keer zit je in Groningen en de andere keer ben je aan het werk in de omgeving Utrecht. Dus vroeg uit de veren en lange dagen aan de slag. Samen met je collega’s vertrek je meestal rond een uur of 06:00 vanuit Lemmer. Dit hangt natuurlijk wel vanaf waar het project plaats vind. Lange dagen dus, die worden gecompenseerd door een plezierige werkdag met collega's, die er met zijn allen voor de volle 100 % voor gaan. Om als funderingsmedewerker aan de slag te gaan is de wil om te leren belangrijker dan je werkervaring. Je krijgt een interne opleiding en je collega's brengen graag hun kennis over! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Wacht dan niet langer en reageer direct. Wie weet sta jij volgende week nog op de bouwplaats!

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • VCA certificaat (of bereid te halen)
  • Eigen vervoer naar Lemmer

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze gaan altijd super efficiënt te werk en ontwikkelen zich snel. Je draait ongeveer in groepjes van 4 medewerkers. Het is vaak een team die al een aantal jaar samen werkt, dus ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Maar vanwege uitbreiding van de werkzaamheden worden er ook regelmatig nieuwe teams samengesteld. Samen kijken jullie waar je het beste past. Kortom een hecht team waar je je zeker welkom zult voelen. Er zijn ongeveer 35 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Ze gaan altijd voor een langdurige samenwerking en investeren ook graag energie in hun nieuwe potentiële medewerker! Een leuke bijkomstigheid is dat er regelmatig leuke uitjes en weekendjes weg worden georganiseerd! 

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 11,80 en € 15,45 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Er is een staffel van toepassing. Je start in overleg op € 11,80 na een half jaar werken zit je op € 13,02 en na een jaar groei je door naar € 15,45 per uur. Daarnaast verdien je nog leuke toeslagen wanner er sprake is van overwerk. Je hebt daarnaast 4 weken bouwvakvakantie en 2 weken kerstvakantie. Is het werk van funderingsmedewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 14 november. Heb je nog vragen over de vacature 'funderingsmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via