Vacature: Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Baflo
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Krijg jij energie van het op peil en het netjes houden van een magazijn? En draai jij je hand er niet voor om producten die binnenkomen op de juiste plaats in het magazijn te zetten? Dan hebben wij een passende vacature voor jou!

Wegens aanstaande drukte is een van onze opdrachtgevers op zoek naar een magazijnmedewerker ter versterking van het team. Bij het bedrijf komen dagelijks containers met producten binnen. Deze producten moeten gelost worden uit de container, vervolgens zorg jij dat de producten op de juiste plaats in het magazijn komen te staan. Hierbij zorg jij dat dit op een nette, veilige manier gebeurt. Jij zorgt er dus voor dat het magazijn weer wordt bevoorraad! Doordat het bedrijf te maken heeft met grote pieken gedurende het jaar zijn zij regelmatig op zoek naar extra hulp om het team te komen versterken.

Functie-eisen

  • Flexibel beschikbaar
  • Mogelijkheid om naar Baflo te komen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Baflo. Hier hebben zij een magazijn vol met verschillende producten waarin zij handelen. 

Wat wij bieden

Bij onze opdrachtgever kun je de komende tijd fulltime aan het werk. Jouw uurloon ligt tussen de € 8,- en € 13,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Zoek jij een functie als magazijnmedewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt tot 25 oktober reageren op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature van 'magazijnmedewerker' of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via