Vacature: Manager Agro Noord-Nederland

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau HboWo

Over de functie

Sta je met je voeten in de klei en zet je graag je tanden in een mooie commerciële uitdaging? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een manager Agro die samen met ons de agrarische dienstverlening nog beter op de kaart zet en onze commerciële activiteiten in deze branche verder uitbreidt. De agrarische markt staat niet stil en daar weet jij alles van. Je hebt een breed netwerk en achtergrond in de regio, maar weet ook deuren te openen en nieuwe kansen te creëren.

Functie-eisen

Je bent een doortastende, commerciële en empathische persoonlijkheid; je bent goed in netwerken, relatiebeheer en acquisitie. Verder ben je creatief en heb je het lef om met je innovatieve ideeën aan de slag te gaan. Je bent er van nature goed in om teams zich verder te laten ontwikkelen en individuen te laten groeien.

En beschik je daarnaast over:

  • een hbo/wo werk- en denkniveau met actuele kennis van en een netwerk in de agrarische sector;
  • ruime ervaring met het opzetten, ontwikkelen en managen van een succesvol team;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol met een aantoonbare P&L verantwoordelijkheid.

Over het bedrijf

Abiant Agro is een betrokken, informele en laagdrempelige organisatie, geen generalist maar specialist in de agrarische sector. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, relaties, leden en voor elkaar. Wij werken mensgedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiantagro.nl voor nog meer informatie. 

Wat wij bieden

Abiant biedt een zeer interessante en zelfstandige en commerciële functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. Je krijgt dan ook de unieke kans om Abiant Agro met haar vele mogelijkheden in de markt verder mee uit te bouwen.

Daarnaast bieden we je:

  • een passend salaris bij je werkervaring, kennis en kunde;
  • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis;
  • smartphone, laptop  en een moderne mobiliteitsregeling;
  • een winstuitkering en goede pensioenvoorzieningen.

Enthousiast?
Solliciteer dan snel. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature ‘Manager Agro’. Neem dan gerust contact op met Albert Jan Jongsma, algemeen directeur. Hij vertelt je graag meer, je kunt hem bereiken op het telefoonnummer ​​​​​​​06-20415832. Vragen over de procedure zelf en je sollicitatie kun je stellen aan Marije Klomp, Corporate Recruiter, te bereiken op telefoonnummer 06-23 70 99 91

Deel deze vacature via