Vacature: Grondwerker glasvezel

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Zoek jij een functie als grondwerker waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Of ben je nieuw in de sector en wil je het werk van grondwerker leren? Dan hebben wij een passende functie voor jou!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar collega's in het team van grondwerkers! Samen met je collega's voer je verschillende werkzaamheden uit. Jij staat aan de basis van de aanleg van glasvezelvoorzieningen in de gehele provincie Groningen. Naast de aanleg van glasvezelvoorzieningen houdt jij samen met de kraanmachinist bezig met het aanleggen en onderhouden van putten, bestratingen, rioleringen en wegfunderingen. Jij bent de rechterhand van de kraanmachinist. Jij graaft met de schep moeilijk bereikbare delen uit, steekt gleuven voor, meet in en zet hoogtes uit. Bij onze opdrachtgever bestaat alle mogelijkheid om door te groeien en te blijven leren. 

Wij zijn doorgaans op zoek naar grondwerkers. Zowel grondwerkers met ervaring als zonder ervaring, samen vinden we een passende opdrachtgever voor jou!

Functie-eisen

  • Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Fysiek in orde

Over het bedrijf

Het grondwerkbedrijf uit de regio Winsum is een klein en jong bedrijf, met meer dan 15 jaar ervaring. Het bedrijf is actief in bijna alle functies in de grond-, weg- en waterbouw en is gespecialiseerd in kraanwerkzaamheden, grondwerk, handwerk en timmerwerk. Samen met zzp'ers zorgt het bedrijf ervoor dat de klant kwaliteit geleverd krijgt. Omdat iedere klant uniek is, stemt het bedrijf hun plannen precies af op de behoeften van de klant. Het bedrijf heeft een brede klantenkring, van particulieren tot bedrijven, waarvoor zowel grote als kleine klussen worden uitgevoerd.

Wat wij bieden

De functie voor grondwerker glasvezel betreft een fulltime functie. Voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden ontvang je een passend salaris tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring in het grondwerk. 

Ben jij enthousiast om de functie van grondwerker glasvezel op te pakken? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 13 november. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via