Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een grondwerker in de omgeving van Beilen. Werk jij graag in de buitenlucht en steek je graag de handen uit de mouwen? Lees dan snel deze vacature voor Grondwerker.

Als grondwerker werk je nauw samen met de kraanmachinist. Ten behoeve van de aanleg van kabels en leidingen voer je verschillende handmatige grondwerkzaamheden uit. Hierbij bied jij assistentie aan de kraanmachinist. Je begeleidt hem om op de juiste locatie te graven en zorgt ervoor dat het dichten van sleuven goed verloopt. Omdat je nauw samenwerkt met de kraanmachinist is het belangrijk dat jij goed kunt communiceren. Je weet van aanpakken, wilt het vak graag leren en bent voor langere tijd beschikbaar. Daarnaast zie je het werk liggen en denk je mee met je collega's.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • B rijbewijs
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever, gevestigd in de directe omgeving van Beilen, wordt voornamelijk gewerkt in de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist. De werkzaamheden vinden plaats in Drenthe, vooral in de omgeving van Beilen en Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek waar je het gehele jaar kunt werken. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen als grondwerker. Je ontvangt een bruto salaris dat is gebaseerd op de cao Groen, Grond en infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 10,81 en € 14,30 bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Beschik jij over enige ervaring als grondwerker of wil je het vak graag leren? Reageer dan voor 22 november op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature Grondwerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via