Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Tweede Exloermond
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Ligt jouw interesse in de akkerbouw en specifiek in de bollenteelt? Zoek jij een leuke werkplek waar je ook in de wintermaanden terecht kunt? Wij zijn op zoek naar een fulltime Medewerker akkerbouw in het Drentse mondengebied.

Je gaat meehelpen met alle voorkomende werkzaamheden behorende bij het planten en oogsten van de bloembollen. Als Medewerker akkerbouw werk je de ene dag met de zaaimachine of ben je bezig met het (ver)plaatsen van de sproei installatie. Het andere moment sta je op de rooimachine en zorg je ervoor dat de bloembollen naar de schuur worden gereden. De bloembollen worden na verwerking in kisten gedaan. Met een heftruck worden deze kisten gestapeld en klaargezet voor transport. Jij beschikt over (werk)ervaring met de trekker en heftruck. De agrarische sector is jou niet vreemd. Je weet dat er soms lange dagen gemaakt worden om de bollen tijdig in de grond of van het land te krijgen.

Functie-eisen

  • ervaring met heftruck
  • ervaring met trekker
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een van oudsher akkerbouwbedrijf in het veenkoloniale mondengebied. De afgelopen jaren is het bedrijf zich verder gaan richten op de bollenteelt en uitgebreid naar ca 120 ha. Er is een klein en gemotiveerd team van ongeveer 5 medewerkers.

Wat wij bieden

Jij komt te werken bij een akkerbouwbedrijf waar je het gehele jaar kunt werken. Met jouw interesse en nieuwsgierigheid krijg je de gelegenheid om het werk je eigen te maken en veel te leren. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en wordt in overleg bepaald. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,92 en € 13,- conform cao Open teelten.

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek in de akkerbouw? Solliciteer dan voor 22 november op deze vacature medewerker akkerbouw. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via