Vacature: Glaszetter

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Het werk als glaszetter vraagt om een precieze werkhouding en twee rechterhanden. Ben jij in het bezit van beide? Dan is dit de vacature voor jou!

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een glaszetter voor in de timmerfabriek! Als glaszetter is het jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat het glas in de kozijnen wordt ingebouwd. Jij past en meet samen met je collega's zodat het glas nauwkeurig in de kozijnen geplaatst kan worden. Dagelijks werk je met verschillende soorten ramen en deuren waar jij het glas in bevestigd. Wanneer het glas in de kozijnen zit worden de ramen en deuren op transport gezet richting particulieren en bedrijven, onder andere voor verbouw, nieuwbouw en renovatie.

Voor dit werk is het geen vereiste om ervaring te hebben. De motivatie om te leren is des te belangrijker!

Functie-eisen

  • zelfstandige persoonlijkheid
  • motivatie om te leren
  • fysiek in goede staat

Over het bedrijf

Dit timmerbedrijf uit Middelstum is gespecialiseerd in de productie van kozijnen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels heeft de timmerfabriek een gerobotiseerd productieproces, waardoor zeer nauwkeurig gewerkt kan worden. Het team van dit bedrijf bestaat uit gezellige en enthousiaste medewerkers. 

Wat wij bieden

De vacature 'glaszetter' betreft een fulltime functie, waarbij je bij goed functioneren de mogelijkheid geboden kan worden tot een vast contract. Voor jouw werkzaamheden ontvang je een passend salaris tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en kunde. 

Ben jij glashelder en klaar om als glaszetter aan het werk te gaan in de omgeving van Middelstum? Dan vragen wij je om op deze vacature te reageren voor 24 november. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer weten over de vacature 'glaszetter'? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via